• 1404/01/07 - 11:24
  • تعداد بازدید : 15
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
نتیجه نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان از آغاز اجرای طرح تشدید نظارت های نوروزی؛

تولید 5260 تن گوشت قرمز و 16 هزار و 500 تن گوشت مرغ در خراسان رضوی

از آغاز اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در خراسان رضوی و نظارت این مجموعه بر کشتارگاه های دام، بیش از 5260 تن گوشت قرمز از ذبح بیش از 110 هزار راس دام سبک و سنگین استحصال شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این خبر اظهار داشت: طی مدت اجرای این طرح و تا روز گذشته، 141  اکیپ نظارتی دامپزشکی استان بیش از 10 هزار و800 بازدید از مرکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی داشته اندکه در نتیجه آن و با همکاری مراجع قضایی استان، برای  76 متخلف، پرونده تشکیل شده است.

دکتر محمود جوادی نژاد اعلام داشت: با توجه به استقبال زائران و مجاوران حریم مقدس رضوی از مصرف گوشت مرغ طی ایام نوروز، تعداد طیور کشتار شده در کشتارگاه های طیور استان در زمان اجرای طرح نظارتی دامپزشکی طی مدت یادشده 7 میلیون و900 هزار قطعه به وزن 16 هزار و900 تن  بوده است.

وی اظهار داشت: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده و در جهت ارائه خدمات بهداشتی مناسب و تامین امنیت غذایی زائران و مجاوران آستان ملائک پاسبان رضوی، کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیلات نوروزی فعال بوده و تمامی محصولات این مراکز با نظارت کارشناسان دامپزشکی استان وارد چرخه مصرف خواهد شد.

جوادی نژاد گفت: نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه های دام و طیور استان طی اجرای طرح یادشده سبب شد تا 12 هزار و 500 کیلوگرم گوشت قرمز و 95 تن گوشت مرغ غیرقابل در کشتارگاه غیر قابل مصرف تشخیص داده شده و قبل از ورود به بازار از چرخه مصرف خانوار حذف شده و در این راستا گامی مهم برای تامین سلامت جامعه برداشته شود.

او با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی توسط دستفروشان، اظهار داشت: با کلیه افرادی که به صورت دست فروش و بدون هویت در حاشیه جاده‌ها، سطح شهر مشهد و بویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، ماهی، کله پاچه، جگر و ... نمایند بطور جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم و پی گیری خواهد شد.

وی از کلیه شهروندان درخواست نمود، در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآورده‌های  خام دامی، مراتب را با شماره تلفن 1512 و یا سامانه پیام کوتاه به شماره 300001512 در میان گذارند.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 335978
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه